Tapahtumat

 
Terveysteknologian käytettävyyssuunnittelu - erityispiirteet ja viranomaisvaatimukset, 31.8.2017, Helsinki

TAVOITE: Koulutuksen tavoitteena on luoda kokonaiskuva terveydenhuollon turvallisuuskriittisten laitteiden ja ohjelmistojen käyttöliittymä- ja käytettävyyssuunnittelun viranomaisvaatimuksista ja erityispiirteistä. Käytettävyyssuunnitteluprosessi, liitännäiset standardit ja dokumentaatiovaatimukset esitellään toimialan näkökulmasta. Turvallisuuteen liittyvien käytettävyystekijöiden tunnistamista ja suhdetta riskienhallintaan pohditaan käytännön esimerkein sekä perehdytään keskeisiin oppaisiin ja ohjeisiin, jotka ohjaavat toimialan käyttöliittymäsuunnittelua käyttöturvallisuuden kannalta. Painopiste on sekä EU että US FDA vaatimuksissa.
Lue lisää
NLSD - Nordic Life Science Days 2017, 12-14 September, Malmö-Copenhagen

The Nordic way of doing life science business!
Lue lisää
TRANSLATIONAL MEDICINE 2017 - Enhancing Predictivity, 25-26 September 2017, Prague

TRANSLATIONAL MEDICINE 2017 is the third bi-annual conference organised by EATRIS. This event, open to a wide range of stakeholders (pharma industry, academia, research funders), will bring together experts and key actors in translational research, to discuss current approaches and future perspectives in the field.
Lue lisää
Laatutyön ja auditoinnin aakkoset – Laatuajattelun perusteet –verkkokurssi (1 op)

Oletko vasta aloittanut laatutehtävissä tai haluatko päivittää perustietojasi laatuajattelusta ja -järjestelmistä? Tule opiskelemaan laatuasioita joustavasti verkon välityksellä ja perehtymään mitä laatu tarkoittaa, miten laatua tehdään ja mikä on sen merkitys organisaation menestyksen kannalta!
Lue lisää